U multimedijalnoj sali KIC-a „Budo Tomović" 10. februara 2025. godine održana je promocija knjige TRADICIONALNA ULCINJSKA KUHINJA
prevod na crnogorski jezik autorki Hadidže Ðoni i Jasmine Hasa.
O knjizi su govorili Mustafa Canka, novinar i publicista, ujedno i recenzet knjige, Edona Bakali, profesorica crnogorskog jezika u Gimnaziji "Bratstvo-jedinstvo" u Ulcinju, lektorka knjige.
Muzafer Beljo Čausi, direktor Radio Ulcinja, i jedan od recenzenata, Almir Čaušević, magistar političkih nauka i jedan od prevodilaca knjige.
Takođe, govorile su autorke Hadidža Ðoni i Jasmina Hasa. Moderatorka događaja bila je Ardita Rama, direktorica Gradske biblioteke Ulcinj.
Veliko prisustvo na događaju potvrda je kvaliteta same knjige kao i želje prisutnih da saznaju što više o čuvenoj i nadaleko poznatoj ulcinjskoj gastronomiji.
Svi prisutni su od autorki na poklon dobili potpisani primjerak knjige.